Julklappstips

Det närmar sig jul!

Nu är det inte långt kvar! Någon mer än vi som räknar ner? 🙂 Jag ser fram emot god mat, umgås med familjen och kanske hinna en del saker som man inte gör så ofta. Lägga pussel till exempel! Hoppas att ni hunnit handla de flesta klapparna. För er som fortfarande saknar något till barnen så listar vi här 10 fina julklappstips! Vi gillar trä och hållbara leksaker!

1. Newbie Kjol 179kr, Byxa 249kr från KappAhl
Newbie fanns under en tid endast för mindre barn men har nu även superfina kollektioner i storlekarna 92-128! Just nu har de dessutom ta 3, betala för 2.

2. Spegel från BabyLove.se 349kr
Men spana in denna söta spegel i formen av ett moln! Finns i guld och silver och blir en vacker detalj på väggen.

3. Sittpuff från Scandiknots
Scandiknots gör vackra inredningsdetaljer så som mattor, korgar och sittpuffar. En sittpuff är en perfekt detalj i barnrummet och dessutom enkel att flytta med när man behöver fler sittplatser. Ta kontakt med dem via instagram!

4. Ekologiskt dockhus 1849kr, Plan Toys
Det har verkligen gått framåt i utveckligen kring ekologiska leksaker. Om man har möjlighet att lägga lite mer pengar på saker som håller längre så är detta en fin julklapp!

5. T-REX, 198kr, EverEarth
Vi älskar träleksaker! Denna är ekologisk, tillverkad av FSC märkt trä och med giftfri färg. Den här söta dinosaurie blir en perfekt kompis till de små. Besök www.goodforkids.se, de har ett stort utbud av ekologiska leksaker!

6. Vimpel Woods and fairytales 299kr, NG BABY
Dekorera rummet med denna söta vimpel!

7. Tipitält 1399kr, Bloomingville
Man ser tält finns överallt just nu och vi förstår varför det är trendigt! Det är både vackert i rummet och mysigt för barnen.

8. Kuddar Wise Owl och Fox 199kr/st, Fabel Lab
Dekorera vackert i säng, soffa eller på hyllan med kuddar som också kan uppmuntra till lek. Fabel Lab har fler söta djur i vackra färger.

9. Klossar Edvin 299kr, Kids Concept
Klossarna Edvin har vackra färger och härliga mönster. Perfekta som både leksaker och dekoration.

10. Bäddset elefant 100×130, 299kr från Åhlens
Vi gillar elefanter 🙂 Detta fina bäddsätt är gjort av ekologisk bomull och är både lekfullt och fint.

Mitt bästa tips!
Slå in paketen med kärlek och skriv ett kul rim!
Ha en fin helg!

//Cecilia