By Mannerstråle flickrum

Hej på er!
Många av er uppskattade inspirationen till pojkrum och denna vecka fortsätter vi att kika på stilar till barnrum. I detta inlägg går jag lite kort igenom exempel på tre snygga stilar till flickrummet!

Softa toner

Alltså jag kan bara inte låta bli att älska dessa softa toner av beige, rosa, vitt och ljusgrått tillsammans! Det ger en otroligt mjuk och harmoniska känsla i barnrummet och går att variera enkelt vartefter barnet blir äldre. Våga måla eller tapetsera i färger som inte är helt vita utan har en liten touch av beige, varmt grå eller varför inte en soft nude. Våga också gå all in, trotsa fondväggen! Gulddetaljer passar utmärk som ni ser nedan på till exempel kuddar, ramar eller väggdekoration. Det finns som tur är väldigt mycket av dessa dova färger och smutsiga pasteller i butikerna nu, tjejigt och mycket vackert!

By Mannerstråle flickrum

Glassigt

Men waow så glad man blir av dessa glassiga färger och mixade mönster! För ett barnrum med stark personlighet som stimulerar till kreativitet passar dessa coola toner hur bra som helst. Välj en neutral bas som kanske vitt och ta ut svängarna med alla detaljer i olika färger eller om du vågar, mixa mönstrad tapet med en färg i taket eller på någon av väggarna. Sängkläder, kuddar, gardiner och färgglada ramar i mixade mönster, färger och texturer ger en härligt barnslig känsla av glatt och lekfullt. Gå loss!

By Mannerstråle flickrum

Krispigt vitt

Skandinavisk skönhet i varje hörn av barnrummet med krispiga vita toner, oh lala! Tipset för att få till denna stil är att blanda alla vita toner på skalan (ja det finns många fler är äggskal och kritvitt) och hålla dig inom dessa på det mesta i rummet! Vitt med vitt med vitt. Det vita kan med fördel gå antingen åt olika grå toner eller åt de varmare beiga tonerna. Tidlöst, snyggt och enkelt.

By Mannerstråle flickrum

Hoppas ni fick lite ny inspiration till ert barnrum och varmt välkommen åter för mer inspiration och mina bästa tips!

//Cecilia