Väggdekor

Hej på er!
Vi är tillbaka! Blev ett uppehåll från vår sida, ibland kommer saker och ting helt enkelt emellan. Vi har lanserat två nya kollektioner barntapet och en helt ny produkt, nämligen wallstickers! Tjohoo! En superkul produkt som du kan förnya ditt barnrum med, flytta runt och enkelt använda flera gånger. Vi har under en längre tid tagit fram och kikat på olika alternativ på väggdekor tills vi hittade en produkt med en hållbar yta för små nyfikna fingrar 🙂 Våra stickers är självhäftande och passar bra på målad vägg, målad tapet eller lite tjockare papperstapet. Ett perfekt komplement till tapet eller för er som helt enkelt hellre vill ha målad vägg. Här kommer lite olika ideér på hur du kan tänka när du vill dekorera med wallstickers!

 

Dekorativt mönster

Skapa själv ett mönster med dina wallstickers! Placera ut dem precis hur tokigt eller symmetriskt som helst i ditt barnrum, valet är ditt och flexibiliteten är enorm. Gör om och skapa nytt om du tröttnar eller efter humör. Tänkt på att tvätta väggen innan du sätter upp dina stickers så håller de bättre! Observera att alla stickers från olika märken inte kan återanvändas, kika innan du slår till om du vill kunna använda dem fler gånger.

 

Väggdekor

 

Tillsammans med andra detaljer eller som en del i rummet

Wallstickers har oändliga användningsområden! Använd väggdekoren gärna ihop med andra detaljer och specifika delar av barnrummet så att de inte “flyter” omkring. En uttänkt ihopsättning, precis som med posters, hyllor eller annat, kommer snabbt piffa till din utvalda vägg. Ovanför sängen, skrivbordet eller som nedan ovanför en liten gullig soffa blir en superfin detalj.

 

Väggdekor

 

Vid dörren

En dörr är ibland inget man tänker på att man kan piffa till. Hur ser det ut hos er, den kanske bara är där? Förutom att måla eller tapetsera dörren så kan du med väggdekor enkelt markera dörren med till exempel vackra, färgglada blommor eller busa till det och skaffa ett monster på insidan! Gulliga monster passar nog de flesta busungar, går det dessutom att ta bort eller flytta så blir det ännu enklare att vara kreativ!

 

Väggdekor

 

Tänk annorlunda

Precis som med tapet så kan man använda stickers på många olika stället. Det finns dessutom lite olika material så beroende på vart du ska placera dem så läs på om produkten. Det bästa med ett barnrum är ju att man kan vara extra kreativ och lekfull, oberoende av hur man har det i resten av hemmet. Kanske väljer du att dekorera taket i ditt barnrum eller väljer stickers som är text och skapar din egen “poster”.

 

Väggdekor

 

Hoppas ni har en riktigt mysig första advent, någon mer än barnet i mig som räknar ner till julafton?! 🙂

Kram på er,
//Cecilia

Photo credit: 25 Media, Boop Decals, Casa e Jardim, Ebay, Lifestyle Fabriek, Lovelywall, Notonthehighstreet, Pink Friday, Sköna Hem, Studio 45, The lovely wall company.