Pojkrum inspiration

Hej på er! Hoppas ni har vilat upp er efter jul och nyår och är redo att ta tag i 2017! Jag får många förfrågningar på inspiration specifikt för pojkrum så här kommer inspiration till tre fina stilar/teman till pojkrummet! I nästa inlägg kikar vi på några ytterligare stilar som kan inspirera till flickrummet.

 

Grafiska mönster i svart och vitt

Oh dessa fantastiskt snygga grafiska mönster som har varit trendiga ett tag nu, säkerligen för att det är tidlöst och egentligen funkar i vilket rum som helst, lika bra till barn som till vuxna! Hela den grå färgskalan får vara med, blanda hejvilt med mönster och färger från vitaste vitt till mörkaste svart. Är du vågad så lägg till en riktigt stark accentfärg, som den gula i exemplet nedan. Mixa prickar, ränder, vågor, kors, halvmånar och alla möjliga andra mönster du kan komma över. Supersnyggt och enkelt att få fint!

 

Pojkrum svartvitt

 

Djur i alla former

Vem älskar inte ett barnrum fullt av djur? Våra kompisar på barntapeterna Poppy Pingvin, Phillis Flamingo och Elle Elefant har ofta sällskap av andra gulliga djur. Det finns ett oändligt utbud av inredning som har med djur att göra. Hitta dina favoritdjur bland möbler, dekoration, posters, mattor och textilier! Ett supersnyggt sätt att ha leksakerna framme är att ställa upp sina djur på tavelhyllor, både praktiskt och väldigt snyggt som inredningsdetalj!

 

Pojkrum djur

 

Minimalistiskt

Har du minimalistisk stil i ditt hem? Det går att inreda superfint i barnrummet med precis samma stil. Bra förvaring är ett måste om man vill kunna hålla undan alla leksaker efter en lekstund. Om man inte ska ha så många saker framme eller på väggarna, välj ut favoritleksaker som både är snygga i rummet och roliga för ditt barn. Ner med resten i praktisk och snygg förvaring när det ges möjlighet. Trä är ett vackert material och just nu kryllar det av fina träleksaker som man gott kan ha framme hela tiden. Framöver kommer jag även gå igenom snygg och smart förvaring, något som kan vara lite klurigt, speciellt om man har ett lite mindre barnrum. Se nedan exempel på hur man med få, väl utvalda saker kan skapa sitt egna magiska krypin.

 

Pojkrum minimalistiskt

Lycka till med ditt pojkrum, hoppas du hittat lite ny inspiration! Spana in våra tidlösa barntapeter som funkar fint till både flick- och pojkrummet!

Photo credit: Allison Waken, Instagram.com, Julia Johnson, Good Housekeeping, Gray House Studio, Paulina Arcklin, Sfgirlbybay, Trendenser.se, Bloglovin, Oliverfurniture.dk, Petit and Small, FURNISH.