Våra barntapeter

Vi är tokiga i barntapeter! Här hittar du fina tapeter med gulliga djur och härliga mönster, alla tapeter finns dessutom i flera olika vackra färger. Den eleganta designen gör det lätt för dig att inreda ditt barnrum och skapa ett rum som är både lekfullt och fint på samma gång! Nedan kan du kika på våra två nya tapetkollektioner Djungeltur och Flygande eller våra klassiker Sprudlande och Familjen.
Klicka på din favorit för att se alla!

Våra barntapeter

Vi är tokiga i barntapeter! Här hittar du fina tapeter med gulliga djur och härliga mönster, alla tapeter finns dessutom i flera olika vackra färger. Den eleganta designen gör det lätt för dig att inreda ditt barnrum och skapa ett rum som är både lekfullt och fint på samma gång! Nedan kan du kika på våra tapetkollektioner Sprudlande och Familjen. Klicka på din favorit för att se alla!

Djungeltur

I vår charmiga tapetkollektion Djungeltur hänger du med coola Pi Panda och tuffa Tepp Tiger. Med dessa stilrena, grafiska djurmönster skapar du enkelt snygga, tidlösa barnrum för alla åldrar. Spana in hela kollektionen och välj ett djur som blir din tapetkompis, kanske charmas du av en panda på linjer eller ett helt rum fullt av tigrar?

Pi Panda

Pi Panda, linje

Det här är Peter Pingvin.

Tepp Tiger

Tigers

Flygande

I vår snygga tapetkollektion Flygande får du hänga med på luftens alla tänkbara äventyr. Med dessa lekfulla barntapeter klär du enkelt ditt barnrum med flygplan, luftballonger, och moln som ger en känsla av bus och inbjuder till lek. Häng med oss upp i luften och njut av äventyret!

Äventyr

Pilot

Det här är Peter Pingvin.

Raketfart

Luftig

Sprudlande

På tapeterna i vår kollektion Sprudlande mixar vi mjuka och kantiga former på ett lekfullt sätt i kombination med eleganta färger. Det perfekta valet för dig som letar efter ljusa tapeter med en touch av elegans. Spana in våra härliga mönster som förvandlar vilket barnrum som helst till ett tjusigt krypin!

Toppen

Hurra

Det här är Peter Pingvin.

Kulig

Waow

Familjen

Vår fina tapetkollektion Familjen består av den nyfikna Poppy Pingvin, busiga Elle Elefant och knasiga Phillis Flamingo. Vi inspireras av barns charmiga olikheter och våra gulliga familjemedlemmar sprider kärlek till varje kvadratmeter i ditt barnrum. Välj en kompis i familjen och ge rummet en helt ny look!

Elle Elefant

Poppy Pingvin

Phillis Flamingo

Fri frakt över 1000kr

Beställ fler än en rulle och få fri frakt!

Exklusiv design

Designat endast för By Mannerstråle

Tillverkat i Sverige

Barntapeter producerade i Sverige

830812-0040
© By Mannerstråle