Om oss

Historia

Allt började på en vägg, på en gård i Småland. Som kreativ moster (och faster) till underbara små pojkar påbörjade jag en väggmålning i ett av barnrummen som gjorde succé hos både föräldrar och barn. Waow! Då och där föddes idén att sprida enkelt skapande av vackra barnrum genom fina barntapeter.

Idén bakom By Mannerstråle

Att skapa vackra barnrum med våra tapeter genom att balansera harmoniska färger med lekfulla former. Det är barntapeter. När vi vuxna får välja.

Vi bryr oss

Vi bryr oss om många saker, naturen är en av dem. Vi har därför valt att stödja WWF:s viktiga arbete kring både djur- och naturfrågor. Du kan läsa mer om deras arbete här.

Vi tror på

Vi tror på kreativitet. Och på föräldrar. Dessutom tror vi att både föräldrar och barn kan njuta av harmoniska barntapeter, även om det är kaos lite här och var i övrigt.

Med min passion för inredning och min bakgrund som formgivare skapar jag lekfulla, eleganta och ibland knasiga barntapeter i harmoniska färger. Jag älskar kundservice och tar gärna emot förslag, feedback och frågor. Varmt välkommen! /Cecilia

© By Mannerstråle